Fodbold og væddemål

Fodboldsporten og væddemål har en lang og rig historie, og væddemålsindustrien har fulgt trop. I 2002 blev minimumssatsen for tre spil afskaffet. Reglen krævede ikke længere, at spillerne skulle være matchet i en trekamp, og der kunne satses på alle kampe. Ændringerne betød dog, at der opstod nye typer af væddemål, såsom single bets. Statistiske prognoser er nu en af de mest populære metoder til fodboldvæddemål.

Spread betting

En af de vigtigste forskelle mellem spread betting og faste odds er antallet af hold i hver kamp. Hvis Liverpool f.eks. er favoritter til at vinde en kamp mod West Ham, kan du vælge at satse på de røde med fodbold spread betting. På samme måde kan du, hvis du er Liverpool-fan, satse på The Reds med betting på faste odds. Du skal dog forstå, at der er mange flere permutationer, der vil påvirke det endelige resultat.

Spread betting er et populært valg for sportsvæddemålere og dem, der er interesseret i finansielle markeder. I modsætning til traditionel betting behøver du ikke at købe faktiske aktiver, men i stedet placerer du et væddemål baseret på den estimerede pris på et bestemt aktiv. Og det behøver ikke at være kompliceret - takket være Sporting Index kan du gøre spread betting på fodbold nemt og spændende! Så hvad er spread betting, og hvordan fungerer det?

Betting i spillet

In-game fodboldbetting indebærer, at man placerer et væddemål under en kamp, som er i gang, for at vinde penge. Denne type væddemål kræver en vis grundlæggende viden om holdet. Favoritterne skal vinde kampen med en vis margin, normalt syv point eller mere, mens underdogs skal vinde kampen direkte eller med færre point end spreadet. Nogle sportsbooks kan have krav om indsatser for kampene, men andre er fleksible og tilbyder gode tilbud.

In-game football betting er det hurtigst voksende segment inden for sportsbetting. Det er blevet skabt af teknologiens fremgang. Som et resultat heraf accepterer flere sportsbøger fodboldvæddemål. De mange forskellige muligheder for at satse på fodboldkampe gør det nemt at placere væddemål, mens man ser kampen. In-game betting tilbyder en række væddemålsmuligheder, herunder feltposition efter et punt, rush og turnover.

Fantasy sport

Spillet med fantasy sport og fodboldvæddemål ligner i høj grad hinanden. Begge er spil, der kræver, at du vælger en opstilling og opbygger et hold baseret på spillernes præstationer. Den eneste forskel mellem de to er niveauet af færdigheder, der er involveret i at bestemme opstillingen. I fantasysport konkurrerer du mod andre spillere og ikke mod bookmakerne. I sportsvæddemål har bookmakerne imidlertid en større ressourcepulje og mere teknologisk ekspertise. I begge tilfælde er målet at forudsige, hvilket hold der vil vinde eller tabe kampen.

Selv om fantasy sport nu er lovligt i mange dele af USA, er tilgængeligheden af onlinespil begrænset. Før 2018 var det eneste sikre sted at placere et væddemål en sportsbook i Vegas. Nye love har dog gjort det muligt at placere væddemål på forskellige sportsgrene hjemmefra. Et af de mest populære og sikreste bookmakerwebsteder er Unibet. Bookmakeren tilbyder også gratis væddemål til spillere og tilbyder en bred vifte af væddemålsmuligheder.

Statistiske prognoser

Statistiske prognoser af fodboldkampe kan være en profitabel måde at forudsige resultatet af en kamp på. Mens størstedelen af væddemålene bliver indgået på, at et hold vinder, er det også almindeligt, at et hold taber eller spiller uafgjort i en kamp. Der er blevet udviklet forskellige metoder til at hjælpe folk med at skabe rentable væddemålsstrategier. Generelt afhænger resultatet af en fodboldkamp af antallet af mål scoret af hvert hold, som følger en Poisson-fordeling. Som sådan er mange modeller baseret på Poisson-regressioner.

Modellerne er baseret på data fra tidligere kampe. Der er imidlertid en begrænsning i datasættet: de oplysninger, der er tilgængelige forud for en kamp, er ufuldstændige. Med andre ord er der større sandsynlighed for, at de hold, der scorede flere mål i første halvleg af en kamp, scorer flere mål. På samme måde bidrager de hold, der scorede flere mål end deres modstandere forventedes at gøre det godt i anden halvleg, ikke meget til deres prognosemodeller.


Udgivet i Uncategorized